Black & White Kahve Çekirdekleri Nasıl Kavrulur?

black and white kahve çekirdekleri nasıl kavrulur

Her şey mükemmel bir çekirdekle başlar.

Kahvemiz, farklı yörelere ait yeşil çekirdeklerin yavaşça kavrulması ile elde edilen bir karışımdır. Her yöreden toplanan kahve çekirdeklerini aromasını en iyi şekilde ortaya çıkarmak için ayrı ayrı kavuruyoruz, bu yöntem ile benzersiz harmanımızı her seferinde aynı kalite ve renkte elde ediyoruz.

Her bir yöreye ait çekirdek kahveler yavaş kavurma yöntemi ile kavrulur. 

İngiltere’deki kavurma tesisinde her bir çekirdeğin lezzet profilini ortaya en iyi şekilde çıkarması ve koruması için uygulanabilecek en iyi yöntem ile kavurma işlemimizi gerçekleştiriyoruz. Bu yöntemde kahve çekirdekleri daha küçük hacimlerde 7-14 dk boyunca yavaşça kavrulurken çekirdeklerin her birinin aynı derecede kavrulması sağlanır. Bu sayede kavrulma sürecinde çekirdeklerde ağırlık kaybı önlenerek hızlı kavurma yöntemine kıyasla çok daha üstün bir lezzet üretilir.

Üstün lezzete sahip artizanal kahve çekirdeklerini keşfedin!

Black & White kahve çekirdeklerinin nasıl kavrulduğundan bahsettiğimiz blog yazımızın sonunda, üstün lezzete sahip artizanal kahveyi en uygun fiyata bulabileceğiniz kahveler kategorisini bilgilerinize sunuyoruz. Yavaş kavurma tekniği ile her bir yöreye ait kahvenin aromasını en üst seviyeye çıkaracak şekilde kavrulduktan sonra karıştırılarak oluşturulan benzersiz harmanlar Caffe Superiore ve Gran Crema olmak üzere iki farklı çeşittedir. Bir kiloluk ambalajlar halinde sunulan çekirdek kahve çeşitlerimize göz atın!

Brick Teknolojisi ile Ambalajlanan Black&White Toz Kahveleri Deneyimleyin!

Özel kavrulmuş Black & White Çekirdek Kahveleri öğütüldükten sonra brick teknolojisi ile ambalajlanarak kahve severlere sunulmaktadır. Caffe Superiore ve Gran Crema olmak üzere her iki toz kahve çeşidini Espresso Makinesi, Moka Pot ve Filtre Kahve Makinesinde kullanabilirsiniz. Özel brick teknolojisi ile içinde hava kalmadan amblajlanan ve bu sayede tazeliğini koruyan Black & White Toz Kahve çeşitlerine web sitemizden 250 gramlık ambalajlar halinde ulaşabilirsiniz.

 

Etiketler: black&white kahve
Kasım 08, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR