%100 ORGANİK NESPRESSO UYUMLU WHITE LABEL KAPSÜLLERİ KEŞFEDİN!

%100 Organik White Label Kapsülleri Keşfedin

DAHA İYİ BİR DÜNYA İÇİN ÇÖZÜMÜN PARÇASIYIZ

Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin White Label Kapsül Kahveler…

Kahve kapsüllerinin neden bu kadar popüler olduğu aşikâr; hızlı, kullanışlı ve her seferinde harika bir fincan kahve yapmak mümkün. Bir makine yardımıyla sadece saniyeler içerisinde mükemmel bir fincan kahve içebilirsiniz. Üstelik aynı lezzeti her demlemede tadabilirsiniz.
Kahve içmenin keyfini sürerken aynı zamanda sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunmakta mümkün. 
White Label kapsül kahveler dünya standartlarında kontrol sistemine sahip ORGANIC CLIMATE NEUTRAL BIODEGRADABLE COMPOSTABLE 100% (İklim Nötr – Biyobozunur – Kompostlanabilir) gelecek için yudumladığınız her yudumda kaliteli bir kahveye ulaşmanızı sağlıyor.


Doğaya Zarar Vermeden Sağlıklı ve Lezzetli Bir Kahve Tüketmek Mümkün… 
White Label kapsül kahvelerimiz Toprak Ana sevgisiyle yapılmıştır. Doğada iz bırakmadan suçluluk hissetmeden kaliteli bir kahve tüketmek mümkün. White Label Kapsül kahveler biyolojik olarak parçalanabilir ve endüstriyel olarak kompostlanabilir.
Bir ürünün üretilmesinden, taşımacılıkta dahil, bertaraf edilmesine kadar izlenen tüm süreçler karbon ayak izinin bir parçasıdır. "İklim Nötr Sertifikalı Kahve" sertifikası, dünyanın iklimi üzerinde sıfır etkiye sahip bir kahve üretimini onaylar. Kahvemizi yudumladığınız ana kadar karbon nötr diyerek Türkiye’de bir ilke imza atarak karbon ayak izini tamamen sıfırlıyoruz.


Plastik bazlı kapsüllerin doğada parçalanmasının 500 yıla kadar sürebileceğini düşünürsek, içtiğimiz her kahveyle doğaya verdiğimiz zararı düşünmek ürkütücü. White Label kapsül kahvelerimiz ile yüzyıllar boyunca çözünmeyen plastik kapsüller yerine, daha hızlı ve pratik bir şekilde çözünebilen, doğa dostu kahveler tüketebilirsiniz. 
White Label kapsül kahvelerimiz aynı zamanda pestisit, herbisit ve diğer kimyasallara maruz kalmadan organik yöntemlerle yetiştirilen kahveler ile sizlere daha sağlıklı bir seçenek sunuyor.
FSC sertifikalı kutularımız geri dönüştürülebilir malzemelerden yapılmıştır. Ambalajlarımızla da toprak anaya olabildiğince zarif bir şekilde davranmaya devam ediyoruz.

Etiketler: White Label Blog Yazısı
Haziran 16, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR